Privacy Policy – aim'n

Privacy Policy

aim’n kunnioittaa yksityisyyttäsi!

Tämä käytäntö määrittää, miten käytämme tietojasi, antaa sinulle tietoja keräämistämme henkilötiedoista sekä siitä, miten pidämme ne suojattuina, ja kuinka varmistamme yksityisyytesi säilymisen ja oikeutesi saada tietoa sinusta tallentamistamme henkilötiedoista.

Tämä käytäntö koskee sinua, jos ostat tai käytät mitä tahansa tuotteitamme tai palvelujamme vieraillessasi myymälöissämme tai tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme tai käytät mobiililaitettasi, ja tarjoaa sinulle seuraavat tiedot:

  • MINKÄ TYYPPISIÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME
  • KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA
  • KENEN KANSSA HENKILÖTIETOJA JAETAAN
  • HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN
  • EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ
  • KUINKA SUOJAAMME HENKILÖTIETOJA
  • KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA
  • SINUN OIKEUTESI
  • LAILLINEN PERUSTA HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÄMISELLE
  • KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ
  • LINKKEJÄ MUILLE VERKKOSIVUSTOILLE
  • KÄYTÄNTÖPÄIVITYKSET

KEITÄ ME OLEMME

Ymmärrämme, että yksityisyys ja henkilötietojesi turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä, ja olemme sitoutuneet ylläpitämään verkkosivustollamme vierailevien ja asiakkaidemme luottamusta pitämällä henkilötietosi turvassa ja kunnioittamalla yksityisyydensuojaasi.

Käsittelemme tietojasi aina oikeudenmukaisesti ja laillisesti ja olemme sitoutuneet olemaan läpinäkyviä keräämiemme tietojen ja niiden käytön suhteen.

Emme vuokraa tai myy tietoja sinusta edelleen muille yrityksille tai organisaatioille.

MINKÄ TYYPPISIÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME

Saatamme kerätä seuraavia tietoja sinusta:

● nimesi

● ikäsi tai syntymäaikasi

● sukupuolesi

● yhteystietosi (posti-, laskutus- ja toimitusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

● tietoja ostoksistasi ja tilauksistasi

● tietoja sinulle tarjoamistamme palveluista

● selailutoimintasi verkkosivustoillamme

● käyttäjätilisi kirjautumistiedot, mukaan lukien käyttäjänimi/-nimet ja salasana(t)

● ostaessasi tai tilatessasi tuotteita ja palveluja, pankkitilisi tai maksukorttisi tiedot

● viestinnän ja markkinoinnin mieltymyksesi

● kiinnostuksesi, mieltymyksesi, palautteesi ja kyselyvastauksesi

● sijaintisi

● IP-osoitteesi

● kirjeenvaihtosi ja viestintäsi kanssamme

● julkisesti saatavilla olevat henkilötiedot, mukaan lukien kaikki julkisten alustojen ja sosiaalisen median kautta jakamasi tiedot.

Sivustomme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä kerää tietoisesti lapsia koskevia tietoja.

Edellä luetellut tietotyypit eivät ole tyhjentäviä, ja joissakin tapauksissa saatamme joutua keräämään myös lisätietoja tämän käytännön mukaisiin tarkoituksiin tai toimittaaksemme sinulle tiettyjä tuotteita ja palveluita. Voimme kerätä joitakin yllä mainituista henkilötiedoista suoraan sinulta, esimerkiksi kun luot tilin verkkosivustoillamme tai lähetät sähköpostia asiakaspalvelutiimillemme. Muut henkilötiedot kerätään epäsuorasti, kuten esimerkiksi selaus- tai ostotapahtumasi. Voimme myös kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, joilla on suostumuksesi välittää tietosi meille, tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä.

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää:

● tuotteiden tai palvelujen tarjoamiseen sinulle

● tilausten käsittelyyn

● maksun veloittamiseen tai maksun palauttamiseen

● sivustomme käyttäjätilin/-tilien hallinnoimiseen

● asiakkuus- tai bonusohjelmien hallinnoimiseen ja toteuttamiseen

● henkilöllisyyden todentamiseen ja varmistamiseen

● rikoksen tai petoksen estämiseksi ja niiden estämiseen liittyviin tarkoituksiin

● tilastollisen analyysin toteuttamiseksi

● markkinatutkimuksen toteuttamiseksi

● ymmärtääksemme enemmän sinusta asiakkaana

● tekemään ostokokemuksestasi persoonallisemman

● verkkosivustomme räätälöimiseksi sinulle

● palvelujemme, liikkeidemme, sovellustemme ja verkkosivustomme parantamiseksi

● yhteydenottoa varten tuotteita ja palveluja koskien

● verkkomarkkinointiin

● kysymyksiin vastaamiseen tai ongelmien selvittämiseen

● asiakaspalveluun ja muuhun vuorovaikutukseen kanssasi

Käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin ainoastaan suostumuksellasi. Voimme tehdä tämän postitse, sähköpostitse, tekstiviestillä, verkossa tai sosiaalisen median välityksellä, push-ilmoituksilla sovellusten kautta tai muulla sähköisellä tavalla ja pyrimme päivittämään sinulle ainoastaan sinua kiinnostavat tai sinulle tärkeät tuotteet ja palvelut.

Voit muuttaa markkinointi-asetuksiasi ja sinulla on oikeus kieltäytyä milloin tahansa markkinointiviestinnän vastaanottamisesta:

● päivittämällä markkinointimieltymykset käyttäjätililläsi

● napsauttamalla "peruuta uutiskirje" sähköposteissamme

● ottamalla meihin yhteyttä (katso OTA YHTEYTTÄ )

Emme lähetä sinulle markkinointiviestejä, jos kieltäydyt niistä, mutta meidän on silti lähetettävä sinulle satunnaisia palveluihimme liittyviä viestejä.

Osana uutiskirjeen rekisteröintiprosessia keräämme henkilötietoja. Käytämme näitä tietoja kertomaan sinulle tarjouksistamme, tuotteistamme ja palveluistamme; otamme sinuun yhteyttä, jos meidän on hankittava tai tarvitsemme lisätietoja; tarkistamme, että tietomme ovat oikeita ja ajan tasalla; ja varmistamme, että olet tyytyväinen palveluihimme. Tätä varten käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajan Dotmailerin palveluja uutiskirjeen toimittamiseen. Keräämme tilastoja sähköpostin avaamisesta ja napsautuksista alan standarditekniikoiden avulla, jotta voimme seurata ja parantaa uutiskirjeitämme. Lisätietoja tästä löytyy Dotmailerin tietosuojailmoituksesta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa napsauttamalla sähköpostin alaosassa olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä (katso OTA YHTEYTTÄ ).

Jos olet jäsen jossakin palkkio- tai kanta-asiakasohjelmassamme, voimme kerätä tietoja suoraan sinulta, analysoida selaus- ja ostotoimintaasi sekä verkossa että myymälässä ja kerätä vastauksesi markkinointiviestintään. Tämän analyysin tulokset yhdessä muiden tietojen kanssa auttavat meitä mukauttamaan sinulle lähettämämme tiedot ja tarjoukset, jotka ovat sinulle merkityksellisiä, sekä ymmärtämään enemmän sinusta asiakkaana. Tätä varten käytämme ohjelmistoja ja muuta (automatisoitua) tekniikkaa.

Jos vierailet verkkosivustollamme, saatat saada henkilökohtaisia mainoksia selatessasi muita verkkosivustoja. Tällaiset mainokset liittyvät tuotteisiin, joita olet katsellut selatessasi verkkosivustojamme tietokoneellasi tai muilla laitteilla. Tarjoamme näitä mainoksia erikoistarjoajien kautta käyttämällä tietokoneellesi tai muille laitteille asetettuja evästeitä.

Verkkosivustollamme vieraillessasi käytämme palveluntarjoajia, kuten Google Analyticsia, keräämään verkkokirjautumistietoja sekä tietoja kävijöiden käyttäytymismalleista. Teemme tämän ymmärtääksemme, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Näitä tietoja käsitellään ainoastaan tavalla, josta ei voi tunnistaa yksityistä käyttäjää.

KENEN KANSSA HENKILÖTIETOJA JAETAAN

Teemme yhteistyötä kumppaneiden, tavarantoimittajien, palveluntarjoajien ja virastojen kanssa ja saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi heidän kanssaan tiettyjen palvelujen tarjoamiseksi. Teemme kuitenkin niin ainoastaan, jos he täyttävät tietojen käsittelyä koskevat standardimme ja ovat vahvistaneet, että heillä on asianmukaiset tietosuoja- ja turvata-asetukset. Jaamme heidän kanssaan ainoastaan tietoja, jotka ovat tarpeen heidän palvelujensa tarjoamiseksi meille tai suoraan sinulle, ja heidän kanssaan tehdyt sopimuksemme estävät heitä käyttämästä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin.

Näihin lukeutuvat:

● Tavarantoimittajat - luotetut kumppanit, jotka toimittavat meille tuotteita ja palveluja

● Kuljetusyritykset - tilaamiesi tuotteiden vastaanottamiseksi

● Maksupalveluntarjoajat - jotka veloittavat ja hallinnoivat maksuja

● Markkinointiyritykset - jotka auttavat hallitsemaan sähköistä viestintäämme kanssasi

● IT-yritykset - jotka tukevat verkkosivustojamme ja tietojärjestelmiämme

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muulle.

Emme edelleen vuokraa tai myy asiakastietoja muille yrityksille markkinointitarkoituksiin.

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN

Jos teet tilauksen kanssamme ja olet Ruotsin ulkopuolella, siirrämme henkilötietosi Ruotsiin. Vaikka henkilötietojasi pidetään ruotsalaisissa palvelinkeskuksissa, on meidän joskus tarpeen jakaa henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA:n) ulkopuolella, jotta voimme toimittaa sinulle tuotteita ja palveluita tai siirtää henkilökohtaisia tietojasi tietoja ETA-alueen ulkopuolella sijaitseville konserniyrityksillemme, toimittajillemme tai palveluntarjoajillemme tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Näin on yleensä silloin, kun joko sinä, toimitusosoitteesi tai palveluntarjoajamme sijaitsee ETA:n ulkopuolella.

Jos näin tapahtuu, henkilötietoihisi sovelletaan edelleen yhtä tai useampaa lain mukaista asianmukaista suojaa. Varmistamme, että siirto on tietosuojalainsäädännön mukaista ja että kaikki henkilökohtaiset tiedot ovat turvattuna. Tavallisena käytäntönämme on käyttää ”vakiomuotoisia tietosuojalausekkeita” tällaisissa siirroissa tai varmistaa, että toimittajamme allekirjoittavat itsenäisen yksityisyyden suojajärjestelmän (kuten Yhdysvaltain "Privacy Shield" -järjestelmä). Sääntelyviranomaiset ovat hyväksyneet nämä menetelmät riittävien suojatoimien varmistamiseksi.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Verkkosivustomme käyttää evästeitä tietojen keräämiseen.

Tämä sisältää tietoja verkkosivustollamme vierailevien ihmisten selaamisesta ja ostokäyttäytymisestä. Tämä sisältää tietoja katsotuista sivuista, ostetuista tuotteista ja asiakkaan matkasta verkkosivustollamme.

KUINKA SUOJAAMME HENKILÖTIETOJA

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi turvassa ja käyttämään asianmukaisia turvatoimia tietojesi suojaamiseksi, mukaan lukien:

● tietojen salaus

● tietoturvatarkastukset tietojärjestelmien suojaamiseksi ulkoisilta hyökkäyksiltä

● pääsyvalvonta tietojärjestelmiin

● järjestelmiemme ja tietojemme looginen erottaminen

● järjestelmien tunkeutumistestaus

● sisäiset tietoturvakäytännöt

● koulutus henkilökunnallemme henkilötietojen käsittelystä ja tietoturvasta

● kaikkien palveluntarjoajien turvallisuusarvioinnit, jotka saattavat käsitellä henkilötietojasi

● emme koskaan kysy salasanaasi

● ohjeistamme sinua olemaan antamatta tilinumeroa tai salasanaa sähköpostiin tai sähköpostissa olevaan linkkiin

Emme koskaan pyydä sinulta salasanojasi tai vahvista luottokorttisi tai maksutietojasi sähköpostitse

Suosittelemme että sinä:

● pidät käyttäjätilin salasanan suojattuna

● vaihdat salasanaa usein

● et käytä samaa salasanaa monilla eri käyttäjätileillä tai verkkosivustoilla

● et kirjoita tilinumeroa tai salasanaa mihinkään sähköpostiin tai sähköpostissa olevaan linkkiin

● ylläpidät tietoturvatarkastukset tietojärjestelmien suojaamiseksi ulkoisilta hyökkäyksiltä

● tutustut tietojärjestelmiimme

● erotat loogisesti järjestelmämme ja tietomme

KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Ellei laki niin vaadi, emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Eri tyyppisiin tietoihin sovelletaan erilaisia tallennusjaksoja, mutta pisin aika henkilötietojen säilyttämiseen on yleensä 6 vuotta.

SINUN OIKEUTESI

Sinulla on paljon oikeuksia henkilötietoihisi pääsyn suhteen:

Sinulla on oikeus saada tietoa tietyistä tietojesi käsittelyn yksityiskohdista (kuten tämä ilmoitus!).

Sinulla on oikeus saada kopio sinusta käsittelemistämme henkilötiedoista. Voit saada nämä tiedot ottamalla meihin yhteyttä.

Sinulla on oikeus korjata meillä olevia henkilötietojasi, jos huomaat niissä virheitä (huomioithan, että voit myös tehdä tietojen korjauksia suoraan käyttäjätililläsi).

Sinulla on oikeus perua suostumuksesi, joten jos olemme pyytäneet suostumustasi henkilötietojen käsittelyyn tiettyä tarkoitusta varten, voit peruuttaa suostumuksesi.

Sinulle on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos:

  • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty;
  • sinulla on erityistilanne, joka antaa sinulle oikeuden vastustaa käsittelyä perustellun edun perusteella (katso lisätiedot alla);
  • henkilötietojen käsittely on ollut lain vastaista; tai
  • EU:n tai Ruotsin lain mukaan meillä on laillinen velvollisuus poistaa tiedot.

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan tietojen käsittelyä jos:

  • meillä olevat henkilötiedot ovat virheellisiä;
  • käsittely on ollut lainvastaista ja pyydät meitä rajoittamaan henkilötietojen käyttöä niiden poistamisen sijaan;
  • emme enää tarvitse henkilötietojasi niiden käsittelyä varten, mutta jos silti tarvitsemme niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; tai
  • olet vastustanut käsittelyä väittäen, että oikeutetun edun oikeusperusta on pätemätön, ja odotat tämän vaatimuksen vahvistamista.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos:

  • pystyt osoittamaan, että henkilökohtaisia tietojasi koskevat edut, oikeudet ja vapaudet ovat suurempia kuin tarpeemme henkilötietojesi käsittelyyn; tai
  • käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Huomioithan, että samoja henkilötietojasi voidaan käyttää useampaan kuin yhteen tarkoitukseen, joten jos vastustat joidenkin tietojen käyttöä tiettyyn tarkoitukseen, samoja tietoja voidaan silti käyttää johonkin toiseen tarkoitukseen, jonka olemme selittäneet sinulle edellä.

Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen:

  • meille antamillesi henkilötiedoille; ja
  • jos henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on sopimuksen tai suostumuksen täyttäminen.

Lähetämme sinulle kopion tiedoistasi yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen hello@aimn.com

LAILLINEN PERUSTA HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÄMISELLE

Meidän on määriteltävä oikeusperusta henkilötietojen "käsittelylle".

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi, koska se on välttämätöntä:

● oikeutettujen etujemme mukaisesti (kuten alla on esitetty)

● täyttääksemme sopimusvelvoitteet toimittaa tuotteita ja palveluja

● käyttääksemme sopimusoikeuksiamme ja oikeussuojakeinojamme

● lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi

Yleisesti käytämme henkilötietojesi käytössä suostumuksen oikeusperustana suoramarkkinointiviestinnän lähettämistä sinulle sähköpostitse. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, ja jos suostumus on ainoa oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle, lopetamme tietojen käsittelyn suostumuksen peruuttamisen jälkeen. Normaalisti henkilötietojesi käytön oikeusperusta on, että se on välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta.

Tämä sisältää seuraavat:

● tuotteiden ja palvelujen myyminen ja tarjoaminen asiakkaillemme

● tilausten käsittely ja asiakasyhteydenottoihin vastaaminen

● palautusten ja maksuhyvitysten käsittely

● asiakkaidemme, työntekijöidemme ja muiden yksilöiden suojaaminen

● tuotteidemme ja palvelujemme edistäminen, markkinointi ja mainonta

● asiaankuuluvan ja räätälöidyn myynninedistämistä koskevan viestinnän lähettäminen yksittäisille asiakkaille

● palkinto- ja asiakkuusohjelmien hallinta

● asiakkaiden käyttäytymisen, aktiviteettien, mieltymysten ja tarpeiden ymmärtäminen

● nykyisten tuotteiden ja palvelujen parantaminen

● uusien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen

● lakisääteisten velvoitteidemme ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen;

● rikosten, petosten tai antisosiaalisen käyttäytymisen ehkäiseminen, tutkiminen ja havaitseminen

● asiakaskontaktien, kyselyjen, valitusten tai riitojen käsittely

● asiakkaiden vakuutuskorvausten käsittely

● asianmukaisten oikeudellisten toimien toteuttaminen kolmansia osapuolia vastaan

● meihin kohdistuvien oikeudellisten vaatimusten tai lainvalvontatoimien käsittely

● velvollisuutemme täyttäminen asiakkaitamme, kollegoitamme, osakkeenomistajia ja muita sidosryhmiä kohtaan

KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kuulemme mielellämme asiakkaitamme (etenkin jos koet, ettemme ole vastanneet odotuksiasi tai voisimme kehittyä).

Jos:

  • Sinulla on kysymyksiä tai palautetta tästä ilmoituksesta
  • Haluat käyttää mitä tahansa edellä mainittuja oikeuksiasi tai tehdä valituksen

Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä tietosuojatiimiimme lähettämällä meille viestin osoitteeseen hello@aimn.com, tai muulla tavalla aim'n-verkkosivustomme asiakaspalvelun kautta. Halutessasi voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen:

Aim Apparel AB
Box 7116
SE-302 41 Halmstad, Sweden

Mikäli et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn, voit aina tehdä valituksen Ruotsin tietosuojaviranomaisille sähköpostitse osoitteeseen datainspektionen@datainspektionen.se.

● LINKKEJÄ MUILLE VERKKOSIVUSTOILLE

Saatamme tehdä yhteistyötä luotettujen palveluntarjoajien kanssa tarjotaksemme sinulle lisää tuotteita ja palveluja, ja saatamme lisäksi joskus tarjota sinulle linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Näissä tapauksissa emme ole vastuussa mahdollisista ongelmista, jotka liittyvät henkilötietojesi, verkkosivuston sisällön tai näiden verkkosivustojen sinulle tarjoamien tuotteiden ja palvelujen käyttöön. Nämä verkkosivustot eivät ole meidän omistuksessa ja käytössä, ja ne ovat vastuussa henkilötietojesi käsittelystä omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Suosittelemme, että tutustut jokaisen verkkosivuston tietosuojakäytäntöön ja ehtoihin nähdäksesi, miten henkilötietojasi käytetään.

KÄYTÄNTÖPÄIVITYKSET

Tämä käytäntö on päivitetty helmikuussa 2020.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

MITÄ EVÄSTEET OVAT?

Verkkosivustomme, kuten useimmat muutkin sivustot, käyttävät evästeitä tietojen keräämiseen.

Evästeet ovat datatiedostoja, jotka sisältävät pieniä määriä tietoa ja jotka sijoitetaan tietokoneellesi tai muille laitteillesi selaimen kautta verkkosivustollamme vieraillessasi. Selaimesi lähettää evästeen sitten takaisin verkkosivustollemme ja sitä käytetään tietokoneen tai laitteen "muistamiseen". Evästeitä käytetään verkkosivustojemme kaikissa versioissa ja verkkosivuston sovelluksissamme. Evästeet on suunniteltu tallentamaan tietokoneellesi tai laitteellesi muistiin jotain, mitä olet tehnyt kyseisellä verkkosivustolla (kuten esimerkiksi sisäänkirjautumisesi tai tiedon siitä, mitä painikkeita olet napsauttanut), ja ne ovat välttämättömiä verkkosivustojemme tehokkaalle toiminnalle ja auttamaan sinua tehdessäsi ostoksia verkossa. Evästeitä käytetään myös räätälöimään sinulle tarjottuja ja mainostettuja tuotteita ja palveluja sekä verkkosivustollamme että muualla. Jotta voit käyttää verkkosivustojamme täydellisesti ja tehdä ostoksia verkossa, on sinun sallittava evästeiden käyttö verkkoselaimessasi. Jos et hyväksy evästeitä tai poistat ne käytöstä, tietyt verkkosivustomme ominaisuudet eivät toimi. Voit silti selata verkkosivustoamme, mutta et voi tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Verkkosivustollamme vieraillessasi tietokoneellesi tai muille laitteillesi tallennetut evästeet ovat joko suunnittelemiamme tai meidän puolestamme suunniteltuja ja välttämättömiä, voidaksesi tehdä ostoksia verkkosivustollamme. Evästeet voivat olla myös kolmannen osapuolen tarjoamia, jotka osallistuvat kanssamme markkinointiohjelmiin tai jotka tarjoavat sinulle puolestamme verkkobannerimainoksia tai muita palveluja.

MITÄ TIETOJA SINUSTA KERÄTÄÄN?

Jotkut evästeet keräävät tietoja verkkosivuston selaamisesta ja ostokäyttäytymisestä verkkosivustollamme vieraillessasi. Tämä sisältää tietoja katsotuista sivuista, ostetuista tuotteista ja matkastasi verkkosivustolla. Auttaaksemme sinua ymmärtämään evästeitä paremmin, olemme luetelleet alle muutamia päätyyppejä:

Todennusevästeet

Näitä evästeitä käytetään tunnistamaan, oletko kirjautunut sisään käyttäjänä vai et. Verkkosivustomme on tärkeää tietää, mitä tietoja sinulle näytetään, tai muistuttaa sinua sisäänkirjautumisesta.

Istuntoevästeet

Nämä evästeet kestävät ainoastaan niin kauan kuin selaat verkkosivustoa, ja ne poistetaan yleensä automaattisesti sulkiessasi verkkoselaimesi.

Pysyvät evästeet

Nämä evästeet säilyvät lopetettuasi selaamisen, joten jos vierailet verkkosivustolla ja palaat sinne joskus myöhemmin, verkkosivusto "muistaa" sinut.

Ensimmäisen osapuolen evästeet

Nämä ovat evästeitä, jotka verkkosivustomme verkkotunnus (tai aliverkkotunnus) asettaa verkkoselaimeesi.

Kolmannen osapuolen evästeet

Nämä evästeet on asetettu eri verkkotunnuksella vierailemallesi verkkosivustolle, ja niitä käytetään useista eri syistä. Emme käytä evästeitä keräämään tai tallentamaan tietoja nimestäsi, osoitteestasi tai muista yhteystiedoistasi tai luottokorteistasi.

Emme hallitse sitä, mitä tietoja kolmannen osapuolen evästeet keräävät ja tallentavat, tai miten ne asetetaan, emmekä hyväksy mitään näihin evästeisiin liittyvää vastuuta. Tarkista kultakin verkkosivustolta saadaksesi

lisätietoa siitä, mitä he tekevät evästeillä ja kuinka voit hallita niitä. Näitä voivat olla sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook ja Twitter. Jos jaat sisältöä tällä tavalla, sosiaalinen verkosto voi lähettää evästeitä selaimellesi.

KUINKA PITKÄÄN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Evästeitä säilytetään yleensä ainoastaan verkkosivustollamme vierailun ajan.

KUINKA EVÄSTEITÄ HALLINNOIDAAN?

Sinulla on eri tapoja hallinnoida evästeitä tietokoneellasi tai laitteellasi.

Voit muuttaa selaimen asetuksia estääksesi evästeiden hyväksymisen. Voit myös saada ilmoituksen, kun verkkosivusto yrittää sijoittaa evästeen selaimeesi, käyttämästäsi selaimesta riippuen. Useimmissa selaimissa voit sallia ensimmäisen osapuolen evästeiden asettamisen, mutta myös kieltäytyä hyväksymästä kolmannen osapuolen evästeitä.

MIHIN EVÄSTEITÄ KÄYTETÄÄN?

Evästeiden pääasiallinen käyttötarkoitus on:

● tunnistaa asiakkaat sekä ymmärtää ja helpottaa heidän selaamista ja ostokäyttäytymistä

● toteuttaa tilauksia ja verkkotapahtumia

● käyttö teknisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät verkkosivustojemme toimintaan ja navigointiin

● parantaa verkkosivustojamme ja verkkokauppakokemustasi

● tarjota sinulle räätälöityä sisältöä, verkkobannerimainoksia ja kohdennettuja päivityksiä

● seurata verkkokampanjoidemme, alennusmyyntien, promootioiden ja kilpailujen menestystä

● täyttää sopimusvelvoitteet kolmansia osapuolia kohtaan ja hoitaa suhdetta kumppaneihimme

KUINKA EVÄSTEET POISTETAAN KÄYTÖSTÄ TAI LAITTEELTA?

Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, on sinun muutettava verkkoselaimesi asetuksia. Tämä riippuu käyttämästäsi selaimesta, ja selaimesi Ohje-valikosta pitäisi löytyä tietoa siitä, kuinka voit poistaa evästeet tai muuttaa evästeasetuksia. Voit myös poistaa selaimeesi tallennetut evästeet käyttämällä selaimen toimintoja. Tämä ei poista evästeitä käytöstä eikä estä selainta keräämästä niitä tulevaisuudessa. Evästeiden poistaminen yhdestä selaimesta tai yhdestä laitteesta ei poista niitä automaattisesti toisesta.

MITÄ TAPAHTUU, JOS POISTAN EVÄSTEET KÄYTÖSTÄ?

Tämä riippuu siitä, mitkä evästeet poistat käytöstä, mutta yleensä verkkosivusto ei välttämättä toimi täysin, mikäli evästeitä ei hyväksytä. Voit silti selata verkkosivujamme, vaikka jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä, mutta et voi esimerkiksi ostaa tuotteita, perustaa uutta käyttäjätiliä tai käyttää olemassa olevaa tiliäsi. Jos poistat vain kolmannen osapuolen evästeet käytöstä, sinua ei estetä tekemästä ostoksia verkkosivustoillamme. Jos poistat KAIKKI evästeet käytöstä, et voi tehdä ostoksia verkkosivustollamme.

PÄIVITETTY VIIMEKSI: Helmikuu 2020

EVÄSTELUETTELO

Tämän luettelon tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, kuinka käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Päivitämme tätä luetteloa, kun teemme muutoksia verkkosivustojemme ostokokemukseen ja keräämme lisätietoja evästeistä tai evästeiden muutoksista. Vaikka aiomme päivittää tätä sivua säännöllisesti, luettelosta saattaa joskus puuttua evästeitä.

NIMITYYPIN KUVAUS

Kolmannen osapuolen evästeet

Seuraavia evästeitä käytetään analyyttisiin ja kohdennettuihin tarkoituksiin:

Google Tag Manager

Google Analytics

Facebook Connect

Facebook Custom Audiences

PÄIVITETTY VIIMEKSI: Helmikuu 2020

FORCE MAJEURE

Force Majeure -ehtoja käytetään, kun ulkoiset olosuhteet estävät merkittävästi sopimuksen mukaisen velvoitteen täyttämisen. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi sota, valtion väliintulo, lakot, henkilöstön sairaudet, meriliikenteen häiriöt, energian toimitusrajoitukset, kiellot, rajoitukset, luvan epääminen, tuonti- ja vientirajoitukset, luonnonkatastrofit, onnettomuudet jne., joita ei ole kohtuudella voitu ennakoida sopimusta tehtäessä ja joita ei ole kohtuudella voitu välttää tai voittaa. Tämä koskee sekä aim'niä että aim'nin alihankkijoita.

Ylivoimaisen esteen sattuessa velvoitteita lykätään. Jos ylivoimaisen esteen ajanjakso ei ole luonteeltaan väliaikainen, sinulla on myös oikeus irtisanoa ostosopimus ilman velvoitetta maksaa korvausta. Tällaiset toimenpiteet toteutetaan ottamalla yhteyttä aim'nin asiakaspalveluun.

KIISTAT

Jos näihin ehtoihin liittyy erimielisyyksiä, tulee kuluttajan ensimmäiseksi ottaa yhteyttä aim'nin asiakaspalveluun ja yrittää ratkaista erimielisyys. Näistä ehdoista johtuva riitatilanne on saatettava vastaajan asuinpaikan tuomioistuimeen. Kuluttaja voi myös Ruotsin oikeudenkäyntilain (1942:740) määräysten mukaisesti nostaa kanteen kuluttajan asuinpaikan tuomioistuimessa.

TEKIJÄNOIKEUDET

Verkkokaupan sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja se on aim'nin omaisuutta. Kaikki immateriaaliset oikeudet verkkokaupan sisältöön kuuluvat aim'n:lle. Verkkokaupan materiaalia voi ladata, tulostaa, kopioida ja sitä voi käyttää henkilökohtaisessa blogissa sekä omiin henkilökohtaisiin tarkoituksiin, mutta ei liike-elämän tarkoituksiin. Tämä edellyttää, että aineistoa ei muuteta ja että kaikki immateriaaliset oikeudet pidätetään aim´nilla. Verkkokauppaan linkittäminen on sallittua. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkokaupan valokuvia ei saa kopioida.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Aim Apparel AB

Box 7116

300 07 Halmstad

Sweden

Sähköposti: hello@aimn.com

Yritysrekisteri: Bolagsverket/Swedish Companies Registration

Yritystunnus: 556958-2207

ALV-tunnus: VAT NO. SE556958220701