Payment

HINNAT & MAKSAMINEN

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa olevia hintoja ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa. Aim'nia eivät sido verkkokaupassa olevat hintamerkinnät, joten ostajan on järkevästi tai ilmeisesti ymmärrettävä niiden olevan virheellisiä ja että ne ovat syntyneet esimerkiksi verkkoalustan teknisten ongelmien tai asiakkaan manipuloimien hintojen vuoksi. Hinnat sisältävät paikallisen arvonlisäveron ja ne maksetaan verkkokaupassa ilmoitetussa valuutassa. EU:n ulkopuolisilta asiakkailta paikallinen tulliviranomainen voi periä maahantuonnista lisämaksuja, tullimaksuja ja muita maksuja sovellettavien hintojen mukaan.

MAKSU TAVAT

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme useita kotimaisia ja kansainvälisiä maksutapoja, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi tilaamalla sivustolta aimn.com.

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavat maksutavat:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro
  • Shop Pay
  • Apple Pay
  • Google Pay

KAMPANJAT & ALENNUKSET

Kaikki alennettuja hintoja sisältävät tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan. Tarjouksia ja alennuskoodeja ei tavallisesti voida yhdistää toisiinsa. Alennuskoodi tai kuponki on voimassa ainoastaan kerran asiakasta/ostoa kohden. Tarjousten, kuten kuponkien ja tarjouskoodien ilmeisessä väärinkäytössä pidätämme oikeuden peruuttaa kyseessä olevan tilauksen.

Tilauksissa, jotka ovat oikeutettuja lahjaan tai alennukseen, katsotaan lahjan/alennuksen arvo yleiseksi alennukseksi tilauksen kokonaismäärästä. Jos osa tilauksesta tai koko tilaus palautetaan vaihdettavaksi tai palautettavaksi, palautettujen tuotteiden arvo lasketaan uudelleen ja ostohinnasta hyvitetään ainoastaan suhteellinen osuus kokonaisalennuksesta.

Tarjoukset ja alennuskoodit koskevat ainoastaan uusia tilauksia, eikä niitä voida soveltaa takautuvasti.