Reviews

★★★★★

The nicest tights ever that hug my body perfectly. Comfortable and so stylish, works for every occasion. Not see-through. I have to buy some more colours!

Frida Å
★★★★★

I have so many tights and these are my absolute favourites. The quality is fantastic. You feel comfortable all day and they don’t slide down while exercising. The length is perfect and the tights are squat proof - literally perfect tights!

Natasha M
★★★★★

WOW! These are the most comfortable tights ever, I wear them all the time. They are perfect for chilling, everyday life and to work out in. They keep everything in place and don’t slide down.

My B
★★★★★

Love the ribbed seamless material! The thickness of the tights holds you in all the right places, but don’t feel restricted. So comfy. The waistband sits well and doesn’t move when exercising.

Sarah D
★★★★★

The best tights I own! The fit and feel is perfect. They feel comfortable and supportive no matter the activity.

Emira T

Sustainability

Tarina aim’n:n takana

FAQ

Ribbed Seamless Tights -trikoot on valmistettu ribatusta nimikkokankaastamme, alkuperäisestä mallistamme, joka aloitti ribattujen treenivaatteiden trendin. Joustava, pehmeä ja kevyesti tukeva materiaali tekee niistä ihanteelliset sekä treenaamiseen että oleskeluun. Luxe Seamless -trikoot on myös valmistettu saumattomasta kankaasta, mutta Luxe-trikoissa on erilainen rakenne, "jäykempi" tuntuma ja ne tarjoavat hieman enemmän tukea kuin Ribbed Seamless, saaden aikaan muotoilevan vaikutuksen.

Läpinäkymättömien trikoiden ansiosta voit kyykätä, taipua ja venytellä ilman, että alta näkyy mitään läpi. Optimaalisen peittävyyden takaamiseksi suosittelemme valitsemaan trikoot Core-valikoimastamme, sillä ne on suunniteltu paksummasta ja erittäin tiheästä korkealaatuisesta kankaasta, joka tukee kevyesti. Kuvioidut kierrätysmateriaalista valmistetut trikoomme ovat rakenteeltaan samanlaisia, ja ne on myös koettu erittäin läpinäkymättömiksi. Muista, että mitä vaaleammat trikoot ovat, sitä läpinäkyvämmiltä ne tuntuvat. Tässä tapauksessa suosittelemme mukavia Invisible-stringejämme, jotka ovat vaaleiden trikoiden paras ystävä :)

aim’n-trikoot on suunniteltu monenlaisiin aktiviteetteihin joogasta ja pilateksesta kovaan treenaamiseen ja juoksuun. Tässä ovat suosikkitrikoomme eri käyttötarkoituksiin!Kuntosalille: Core Tights, Motion Seamless, Ribbed Seamless, Luxe Seamless, Limitless Seamless
.

Juoksuun: Aim High Tights, Essential Tights, Reflective Shaping Tights, or any of our tights from our Core Range.

Jooga/Pilates: Ribbed Seamless, Luxe Seamless, Limitless Seamless, Shimmer Tights
.

Urheiluun ja vapaa-aikaan: Ribbed Seamless, Luxe Seamless.

Aloita koon valitseminen ainutlaatuisesta vartalonmuodostasi. Jos vyötärösi on hyvin kapea, saatat joutua valitsemaan pienemmän koon, joka saattaa tuntua lantion kohdalta hieman kireämmältä, tai päin vastoin. Yleisesti ottaen suosittelemme aina valitsemaan pienemmän koon, jos olet epävarma kahden koon välillä. Jotkut trikoistamme voivat olla kooltaan suuria tai pieniä. Tämä ilmoitetaan tuotetekstissä, jotta löytäisit itsellesi täydellisen parin. Saadaksesi ohjeita koon valitsemiseen ja mittaamiseen, tutustu aim’n koko-oppaaseen: aim’n size guide.

Totta kai! Äitiystrikoomme juhlistavat sinun ja pikkuisesi yhteistä matkaa ja niissä on tilaa kasvavalle vatsallesi. Treeneihin ja joogaan soveltuvat äitiystrikoomme on valmistettu erittäin pehmeästä, neljään suuntaan joustavasta kankaasta ja niissä on mukavan korkea vyötärönauha, joka peittää koko vatsasi – ne ovat täydellinen lisä äitiysvaatekaappiisi. Tutustu äitiysvaatteiden valikoimaamme täällä: maternity tights here.

Kyllä vain. Tutustu Mini Collection -mallistoomme täällä: Mini collection here.

- Pese aim'n-trikoosi enintään 30 celsiusasteessa.

- Älä käytä huuhteluainetta, se heikentää kankaan tukevuutta.
- Hyvä vinkki on käyttää pesupussia, joka suojaa vaatteitasi muilta, kovia osia tai tarranauhaa sisältäviltä vaatekappaleilta, sekä pestä samanväriset vaatteet yhdessä.
- Ripusta trikoosi kuivumaan, mutta ei suoraan auringonvaloon. Älä rumpukuivaa.

aim'n-trikoita on saatavilla useissa eri pituuksissa. Ribbed Seamless -trikoomme ovat saatavilla täyspitkinä, 7/8-pituisina, pyöräilyshortseina ja pidempinä pyöräilyshortseina. Trikoidemme neljään suuntaan venyvä kangas on erittäin joustavaa ja sitä voidaan venyttää sekä leveys- että pituussuunnassa, joten trikoomme sopivat sekä pitkä- että lyhytsäärisille. Jos trikoomme näyttävät mielestäsi pitkiltä, meillä on niiden pukemista varten temppu, jonka avulla pituuden säätäminen onnistuu hyvin. Pue aim'n-trikoot päällesi kuten sukkahousut. Vedä trikoot varpaidesi ja jalkojesi yli, ja sen jälkeen koko kantapään yli. Sen jälkeen voit vetää trikoita vähitellen ylöspäin varovaisilla liikkeillä pohkeiden, polvien ja reisien yli. Tämä tekniikka auttaa trikoita säilyttämään muotonsa eivätkä ne tunnu liian pitkiltä, ja sen avulla saat myös tuen oikeiden lihasten päälle. Fiksua!

Haluamme aina tarjota laajan värivalikoiman, ja samaa väriä löytyy eri malleista ja materiaaleista. Jos haluat yhteensopivan setin, tarkista, että tuotteen nimi on oikea. Suunnittelijamme tekevät mallistoistamme aina helposti keskenään yhdisteltäviä. Meistä on ihanaa, jos luot omaan makuusi sopivia asuja, joissa tunnet olosi parhaaksi mahdolliseksi!

Trikoomme perustuvat kokemukseemme ja tietoomme kaikesta siitä, mitä useimmat naiset treenivaatteiltaan haluavat ja toivovat. Suunnittelutiimimme on miettinyt seuraavat asiat valmiiksi, jotta voit keskittyä rakastamiisi harrastuksiin – täyden liikkumisvapauden kera!

KUIN TOINEN IHO - Tuntuu melkein kuin päällä ei olisi mitään! Työstämme superpehmeitä materiaaleja ja malleja, jotka muotoilevat vartaloasi juuri oikeista paikoista ja tuntuvat tukevilta kuitenkaan rajoittamatta liikkeitäsi.

LÄPINÄKYMÄTTÖMÄT – Monet trikoistamme ovat täysin läpinäkymättömiä, minkä ansiosta voit kyykätä, taipua ja venytellä ilman, että alta näkyy mitään läpi.

NOPEASTI KUIVUVAT – Olosi pysyy viileänä ja mukavana treenin ajan! Kaikki kankaamme kuivuvat nopeasti, minkä ansiosta tunnet olosi todella mukavaksi.

KOSTEUTTA SIIRTÄVÄT – Kosteutta siirtävä materiaali poistaa hien iholta, jotta olosi pysyy viileänä ja kuivana ja hikitahrat pysyvät kurissa.

KORKEA VYÖTÄRÖ – aim’n-trikoissa on imartelevan korkea vyötärö, joka tukee vartaloasi, ei valu alaspäin ja pitää kaiken siellä missä pitääkin – jopa hikisimpien treenien aikana.

4-SUUNTAINEN JOUSTO - Täydelliseen liikkumisen vapauteen. Se tarkoittaa, että kangas joustaa ja palautuu niin leveys- kuin pituussuunnassakin ja liikkuu kehosi mukana mitä ikinä teetkään. Venyttele ja liiku niin paljon kuin haluat mihin tahansa suuntaan ilman kankaan ohenemista.