Käytät pisteitäsi kassalla. Kun olet kirjautunut tilillesi, näet kassalla pisteiden liukusäätimen, josta voit valita kuinka monta pistettä haluat käyttää alennukseen tilauksestasi. Jotta voit käyttää pisteitäsi, sinulla on oltava vähintään 800 kruunun ostoskori. Pisteet näkyvät myös vain, kun käytät "tavallista kassamme". Jos olet valinnut Pikakassan, pisteitä ei näytetä. Sinun on sitten valittava toinen maksutapa, ei Express Cash. Pisteitä ei voi käyttää alennuskoodia käytettäessä.

Pisteet, jotka ansaitset, kun teet ostoksia meillä, myönnetään vasta 30 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. On täysin sinun päätettävissäsi, milloin ja miten haluat käyttää pisteitäsi, ne ovat voimassa 12 kuukautta niiden myöntämispäivästä. Et kuitenkaan voi käyttää pisteitäsi alennuskoodia käytettäessä.

Valitettavasti et saa pisteitä ostoksistasi, jotka olet tehnyt viimeisen 12 kuukauden aikana. Viimeisen 12 kuukauden aikana tekemäsi ostot lasketaan kuitenkin vuosikuluiksi, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa korkeammalta ja saada lisää etuja heti.

Jäsentasosi perustuu siihen, mitä kulutat vuosittain (viimeiset 12 kuukautta). Joten jos vaihdoit alle vähimmäistason rajan, saat muistutuksen, että on aika tehdä ostoksia, jos haluat säilyttää tasosi. Riippumatta siitä, miten teet sen, olet tietysti edelleen Dream Clubin jäsen, mutta sinulla on vähemmän etuja.

Kun olet kirjautunut Dream club -tilillesi, näet sivun perässä laatikon, johon voit kutsua ystäviä heidän sähköpostiosoitteidensa kautta. Ystäväsi saa alennuskoodin ja voidaksesi käyttää sitä, sinun on luotava Dream club -tili (joten ystäväsi ei saa olla jo jäsen) ja käyttää alennuksensa ostokseen ja saada 130 kruunua alennusta. Kun tämä alennuskoodi on aktivoitu, saat kiitoksena 1300 pistettä. Win-win!

3 viikon kuluttua tilauksesi vastaanottamisesta saat meiltä sähköpostin, jossa sinua pyydetään tarkistamaan ostoksesi. Saat pisteitä, kun jätät arvostelun kyseisellä sähköpostilla.

Jäsenenä ansaitset pisteitä, kun teet ostoksia meillä, nämä pisteet myönnetään 30 päivän kuluttua tilauspäivästä. Joten saat pisteitä vain siitä, mitä todella pidät. Kassalla näet kuinka monta pistettä sinulla on käytettävä. Jos päätät käyttää tätä ostokseesi, se lasketaan käytetyksi. Jos palautat tavarasi tämän jälkeen, palauttamasi tilauksen pisteitä ei palauteta tilillesi. Saat luonnollisesti takaisin saman summan kuin maksoit tilauksessa olevasta tuotteesta.

Valitettavasti et voi käyttää pisteitä ja alennuskoodeja samanaikaisesti. Voit valita sinulle parhaiten sopivan tarjouksen.

On tärkeää olla oikealla tasolla osallistuaksesi syntymäpäivätarjouksemme. Tämä ei aktivoidu Dreamy-tasolle. Muista kirjoittaa syntymäaikasi tilin rekisteröinnin yhteydessä ja että se on syötetty oikein. Lähetämme sinulle sähköpostilla lahjasi syntymäpäivänäsi. Onnittelut jälkikäteen!

Se toimii vähän kuin digitaalinen leimakortti. Pidämme kirjaa ostoksistasi ja siitä, milloin olet ostanut kymmenen sukkahousuparia normaalihintaan (eli 5 999 SEK). Jos olet ostanut sukkahousut alennettuun hintaan, se lasketaan arvoksi, mutta ei määräksi. Siksi Sukkahousut-kategorian kokonaissumma 5 999 SEK on ratkaiseva. Huomaa, että voit valita vain sähköpostissa olevista sukkahousuista, jotka saat toiminnon suorittamisen jälkeen. Tililläsi näet, kuinka monta prosenttiosuutta olet saavuttanut tähän mennessä.

Tilauksesi arvon on oltava vähintään SEK 800, jotta voit käyttää pisteitäsi.

Sovelluksessa ja verkkosivuillamme pisteiden käyttö toimii eri tavalla. Sivustolla voit valita, kuinka monta pistettä haluat käyttää ostosta kohden. Sovelluksessa sinulla on vain mahdollisuus valita neljästä kiinteän pisteen vaihtoehdosta. Esimerkiksi 1000 pistettä, 100 kruunua alennus tai 2000 pistettä, 200 kruunua alennus.