Ruotsalainen urheiluvaatemerkki AIM’N lanseeraa vartaloa muokkaavan “Shape”-malliston

Halmstad, Sweden - March 24th, 2024

Ruotsalainen urheiluvaatemerkki AIM’N (aimn.fi) lanseeraa uuden Shape Seamless -treenivaatemallistonsa. Mallisto sisältää muotoilevat trikoot, joita Jennifer Lopez piti yllään uudella Instagram-videollaan.

Uuden treenivaatemalliston trikoot ja shortsit on valmistettu saumattomasta kankaasta, jonka näkymättömät vartaloa myötäilevät rypytykset luovat täydellisen imartelevan istuvuuden.

  

“Loimme Shape-malliston inspiroimaan naisia ympäri maailmaa ja saamaan heidät tuntemaan olonsa itsevarmaksi omassa ainutlaatuisessa kehossaan. Yhteisömme on toivonut scrunch-trikoita ja olemme erittäin onnellisia saadessamme vihdoin julkaista kyseiset trikoot omaan tapaamme. Shape Seamless -trikoot antavat saman peppua korostavan ja imartelevan vaikutuksen, kuten tavallisetkin scrunch-trikoot, mutta innovatiivinen näkymätön scrunch-efekti erottaa ne muista. Kutsumme tätä Scandi way of scrunch-efektiksi”, AIM’N:n perustaja ja luova johtaja Tekla Acs kertoo.

Shape Seamless -malliston lanseerauksen yhteydessä AIM’N teki yhteistyötä Jennifer Lopezin kanssa Instagramissa, missä hän esitteli uutuustuotteita hänen 254 miljoonalle seuraajalleen.

Tekla Acs ja Helen Van perustivat AIM’N:n vuonna 2013 inspiroimaan naisia, uskomaan itseensä ja elämään aktiivista elämää vaatteissa, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja mitkä lisäävät heidän itsetuntoaan. Nykyään AIM’N on maailmanlaajuinen vaatebrändi, jonka tuotteita myydään yli 160 maassa. Shape Seamless -mallisto on nyt saatavilla https://www.aimn.fi/collections/24-03-24